Новини підприємства

До уваги замовників експертизи
09 Червня 2018

Рішенням Робочої групи Мінрегіону з формування Переліку експертних організацій, які відповідають Критеріям і можуть здійснювати експертизу проектів будівництва (протокол №75 від 31.05.2018) внесено зміни до Переліку експертних організацій в частині зміни діяльності Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської та Херсонської філій щодо проведення експертизи проектної документації, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із значними (СС3) наслідками і споруджуються із залученням державних коштів.

З оновленим Переліком можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Мінрегіону за посиланням.

ДП «Укрдержбудекспертиза» відповідає Критеріям
11 Січня 2018

РішеннямРобочої групи Мінрегіону з формування Переліку експертних організацій, яківідповідають Критеріям і можуть здійснювати експертизу проектів будівництва(протокол №68 від 28.12.2017) визначено, що ДП «Укрдержбудекспертиза»відповідає Критеріям

Філія «Укрдордержбудекспертиза» змінила своє місцезнаходження
20 Січня 2017

До уваги замовників експертизи! Змінено місцезнаходження філії ДП «Укрдержбудекспертиза» - «Укрдордежбудекспертиза». Відтепер філія знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Симона Петлюри, буд.15 офіс: 311. тел: +38(050)054-95-53

Читати більше
Наказ про призначення Кузьміна Сергія Сергійовича директором ДП «УКРДЕРЖБУДЕКСПЕРТИЗА»
15 Серпня 2016

Доводимо до Вашого відома, що відповідно до наказу №25 К/ОС від 18.01.2016 року Віце-прем'єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зубко Геннадія Григоровича з 25.01.2016 року призначено Кузьміна Сергія Сергійовича директором Державного підприємства "Спеціалізована державна експертна організація - Центральна служба Української державної будівельної експертизи".